Fysioline on jälleen mukana Liikunnasta liiketoimintaa -tapahtumassa

 Fysioline on jälleen mukana Liikunnasta liiketoimintaa -tapahtumassa

Tämän vuoden tapahtumassa pääset sparrailemaan kanssamme ajatuksia siitä, kuinka tarjota asiakkaille elämyksellinen asiakaskokemus ja erottuva palveluelämys. Järjestämme workshopin, jossa pureudumme elämyksellisen asiakaspolun rakentamiseen ja markkinassa erottumisen strategioihin. Haastehuoneessamme teemana on asiakaskokemus sekä asiakaspito.

Lisäksi kerromme mielellämme lisää myös upeasta laitevalikoimastamme, joka kattaa maailman suurimman kuntosalilaitevalmistajan Matrixin laitteet, saksalaisen gym80 kestävät ja räätälöivät laitteet sekä hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Wrange Pro Line penkit, räkit ja pienvälineet.

Fysioline workshop: Kilpailuedun rakennuspalikat – liikuntakeskuksen näköinen tarina ja elämyksellinen asiakaspolku

Tervetuloa mukaan työpajaamme, jossa pureudumme elämyksellisen asiakaspolun rakentamiseen ja markkinassa erottumisen strategioihin liikuntakeskusympäristössä.

Käymme läpi, kuinka liikuntakeskuksen näköinen, erottuva tarina tukee asiakaspolun eri vaiheita: Mielikuvan luominen ennen jäsenyyttä, asiakaslupauksen lunastaminen sitouttamisvaiheessa sekä asiakaspito.

Tarjoamme konkreettisia esimerkkejä onnistuneista toteutuksista sekä sudenkuopista. Työpaja sisältää myös tehtäviä, jotka auttavat rakentamaan ja kehittämään oman liikuntakeskuksesi tarinaa sekä sitouttamaan asiakkaita pitkäkestoisesti.

ps. Tiesitkö, että Fysioline tekee paljon muutakin kuin toimii liikunta-alalla? Tutustu Fysiolineen paremmin yritysesittelyvideollamme!