Apirosport laajentaa toimintaansa Suomen markkinoille

 Apirosport laajentaa toimintaansa Suomen markkinoille

Apirosport on vuodesta 2006 lähtien loistanut Ruotsin markkinoilla tuotemerkeillä kuten Nautilus, Schwinn, Star Trac, StairMaster, Reebok ja noin vuoden ajan myös tuotemerkillä Ulteron. Nyt otamme seuraavan askeleen ja suuntaamme katseemme Suomen markkinoille, jossa näemme suurta potentiaalia kehittää sekä Apirosportia että Suomen kuntokeskustoimialaa.

Paikalla Suomessa meillä on Marko Rantamäki, joka tulee työskentelemään paikallisten asiakkaidemme kanssa ja kehittämään heidän tarjontaansa ja konseptejaan, lopullisena tavoitteena vahvistaa kuntokeskustoimialaa sekä kehittää konsepteja ja harjoittelua hyvinvoinnin parantamiseksi.

Marko, miltä tuntuu vihdoin olla osa Apirosportia ja ottaa vastuu läsnäolomme kehittämisestä Suomen markkinoilla?

– On mahtavaa olla osa Apirosportia. Tunnen, että meillä on jotain erityistä yhdessä ja että voimme yhdessä, minun kokemukseni sekä Apirosportin vakiintuneiden tuotemerkkien ja vahvan organisaation avulla, erottua Suomen markkinoilla.

Kuka sinä olet ja mikä on taustasi?

– Minulla on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta suomalaisilla premium-tuotemerkeillä. Olen työskennellyt 16 vuotta fitness-teollisuudessa eri huippumerkkien kanssa. Siksi Apirosportin kanssa aloittaminen on luonnollinen askel minulle ja mahdollisuus luoda vielä menestyvämpää liiketoimintaa monien tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Aktiivisena myyjänä nautin todella asiakastapaamisista ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamisesta.

Mitä odotat eniten roolissasi Apirosportissa ja roolissasi kehittää Suomen markkinoita Apirosportille?

– Apirosport ja minä jaamme saman intohimon ja arvot, tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Tuotemerkkivalikoimamme on erittäin vahva ja yhdessä yhteisten arvojemme ja intohimomme kanssa siitä tulee ratkaiseva tekijä.

Olemme nyt ottaneet askeleen ja kehitämme liiketoimintaamme, mikä on tämän taustalla? 

Mike Eliasson, toimitusjohtaja Apirosport

– Näemme Suomen tulevaisuuden markkinana, jolla on suuria mahdollisuuksia. Markon mukaan tulo oli hyvä tilaisuus laajentaa ja kopioida ruotsalainen konseptimme ja toimintatapamme vahvalla organisaatiolla, jolla on erinomainen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat.

Tule tapaamaan meitä Liikunnasta Liiketoimintaa -tapahtumassa ja tutustu tarkemmin liiketoimintatapaamme sekä tapaa Apirosportin tiimi ja Suomen myyntiedustajamme Marko Rantamäki.